Rawatan Sakit Belakang The Tole Acupuncture

oie_NJcR76m7ym53

Hai semua, artikel kita pada hari ini adalah mengenai suatu masalah yang kedengaran biasa yang sering terjadi pada seseorang. Masalah tersebut adalah sakit belakang. Banyak faktor sebenarnya yang dapat menyebabkan seseorang itu mengalami sakit belakang. Antaranya adalah seperti sering menggunakan posisi yang salah ketika mengangkat sesuatu beban, mengalami kecederaan ketika kemalangan atau pun serangan masalah kesihatan seperti slipped disc.

Untuk menentukan apakah sebenarnya yang menyebabkan anda mengalami sakit belakang, anda perlu mendapatkan pemeriksaan daripada pakar perubatan yang bertauliah. Berikut tcm kongsikan serba sedikit simptom-simptom yang dapat dialami oleh seseorang yang mempunyai masalah sakit belakang.

 

Gejala-Gejala Sakit Belakang

  • Sakit pada bahagian belakang
  • Terasa seperti sesuatu yang tajam mencucuk pada bahagian belakang
  • Merasa sengal dan lenguh pada bahagian belakang
  • Merasa semakin sakit ketika membuat regangan
  • Terasa kebas sehingga ke leher dan tangan (slipped disc)

 

Rawatan Alternatif

The Tole Acupuncture Herbal Medical Centre Sdn Bhd merupakan salah sebuah pusat rawatan alternatif yang sangat terkenal di Malaysia. Pesakit mereka bukan hanya dari Malaysia malah dari lain-lain negara seperti Dubai, Indonesia, Bangladesh, Singapore, Pakistan, Denmark, UK, US, India, Africa dan Korea. Pesakit sanggup datang dari jauh hanya semata-mata bagi mendapatkan rawatan dari Master Leong Hong Tole (Pengasas The Tole) dan team beliau yang dilatih sendiri oleh Master.

 

Rawatan Sakit Belakang

Bagi anda yang menerima rawatan sakit belakang di sini, kebiasaanya mereka hanya akan menggunakan 8 – 10 jarum halus sahaja bagi menjalankan rawatan. Selain itu, bonus juga untuk pesakit kerana selain dapat merawat sakit belakang, rawatan ini juga secara tidak langsung dapat merawat lain-lain penyakit dan sekaligus menguatkan organ pesakit serta membuatkan mereka kelihatan lebih muda dan cergas.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai The Tole anda boleh melawat laman web rasmi mereka di thetole.org atau boleh terus whatsapp mereka di 012-7688284. Atau hubungi mereka terus di talian 03-21418370  / 03-21451671.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>