Rawatan Demam The Tole Acupuncture

oie_JWEGTKYreYQX

Sejak kebelakangan ini, tcm sering dengar ramai yang demam. Terdapat pelbagai jenis demam yang dapat dialami oleh seseorang itu. Antaranya seperti demam campak, demam kuning, demam panas dan lain-lain lagi. Setiap dari demam tersebut mempunyai penyebabnya yang berbeza-beza.

Contohnya seperti demam denggi yang disebabkan oleh gigitan nyamuk yang membawa virus denggi, demam kuning yang biasanya dialami oleh 60-70% bayi yang baru lahir dan demam campak yang disebabkan oleh jangkitan virus measles dari keluarga virus Paramyxoviridae dan genus Morbilivirus.

 

Gejala-Gejala Demam

Bila sebut sahaja demam kita semua tahu, badan akan menjadi panas, terasa sejuk pada bahagian kaki dan lain-lain. Akan tetapi, bergantung kepada demam yang anda alami, ianya mempunyai gejala-gejala yang tersendiri. Tcm sarankan supaya anda segera melakukan pemeriksaan bagi menganalpasti demam anda. Ini kerana selain demam biasa, anda turut berpotensi untuk mengalami demam serius seperti demam denggi atau lain-lain demam yang sangat berbahaya.

 

Pusat Rawatan The Tole

Pusat rawatan ini sangat terkenal kerana dikunjungi oleh pesakit yang datang dari pelbagai jenis negara. Walaupun jauh, pesakit sanggup datang dan mendapatkan khidmat rawatan di sini. Ini kerana, The Tole Acupuncture menggunakan terapi rawatan istimewa iaitu rawatan neuro akupuntur dan disertai dengan ubat-ubatan herba yang sangat berkhasiat.

Sekiranya anda tinggal jauh dan hanya ingin mendapatkan ubat-ubatan sahaja, mereka turut menyediakan sesi konsultan atas talian dengan mengenalpasti keadaan kesihatan anda terlebih dahulu sebelum mengirimkan ubat.

 

Hubungi The Tole

Tel : 03-21418370  / 03-21451671

Whatsapp (sahaja) : 012-7688284

Emel : orderherbs@thetole.org / orderherbs2@thetole.org

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>