Penyakit Jantung

Hye :)

pe habaq… moga-moga sihat la semuanya ya..

Kengkawan, kebanyakkan serangan sakit jantung tidak disedari dan tidak dijangka dari awal lagi, kenape ya kengkawan? sesetengahnya pula terkeliru samada serangan jantung dan serangan strok adalah dua serangan yang sama. nah sila rujuk diSINI.. Bagi saya, mereka mungkin kerana kurang pendedahan dan pengetahuan tentang tanda-tanda awal seseorang itu mengidap penyakit jantung sebenarnya…

okeylaa kengkawan, sebelum berlakunya serangan  jantung, tentu sudah ada tanda-tanda amaran yang menunjukkan ada sesuatu yang tidak kena dengan jantung tersebut  kan. Oleh itu, tanda-tanda amaran awal ini jangan diabaikan sama sekali.

Ramai yang mengambil mudah mengenai  penyakit jantung ini dan mungkin menganggap ianya takkan mungkin berlaku terhadap mereka. Tetapi sedikit fakta  dari Kementerian Kesihatan di bawah mungkin akan dapat mengubah persepsi  tersebut..

 

Setiap individu adalah berisiko untuk mendapat serangan Sakit Jantung, namun bagitu anda akan lebih terdedah kepada risiko Sakit Jantung sekiranya anda:

Namun begitu Penyakit Jantung menyerang tanpa mengenal usia dan jantina. Hampir kebanyakan penghidap Sakit Jantung tidak menunjukkan sebarang tanda-tanda bahawa mereka sedang diancam Sakit Jantung. Bahkan sebahagian besar penghidap Sakit Jantung mengabaikan tanda-tanda awal serangan Sakit Jantung. Berikut adalah tanda-tanda awal Sakit Jantung sebagai panduan untuk kita semua. Antara tanda-tanda awal Sakit Jantung ialah:

Kengkawan Sekiranya anda mempunyai salah satu dari tanda-tanda awal di atas, usah berlengah lagi…Ambil tindakan segera sebelum ia merebak dan seterusnya mengancam nyawa anda..

KL Kuala Lumpur Rawatan Perubatan Akupuntur dan Herba  (Rawatan Rapi) untuk rawatan sakit jantung mempunyai kebuktian bahawa masalah jantung  ini boleh dirawat dan di antara 30 hari hingga 3 bulan bergantung kepada setiap kes sesetengah mungkin memerlukan masa yang lebih lama.

Semua kes telah mencapai peningkatan yang baik dan 90% daripada mereka mendapat pemulihan Penuh terhadap penyakit jantung ini.

 

Jom sertai forum untuk mendapat lebih banyak info. Klik Sini!!

Pelbagai info menarik mengenai pelbagai penyakit berbahaya:
http://thetole.org/MalayHerbalMedicine/index.html

fbSihat Bersama TCM

You may also like...

2 Responses

  1. NABILAH AUNI says:

    perkongsian terbaik…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>