Rawatan Cerebral Palsy The Tole Acupuncture

oie_xHtfjBz5Wv2Z

Walaupun wang ringgit kelihatan penting di mata kita, ada satu hal lagi yang lebih penting. Perkara tersebut adalah kesihatan. Mungkin wang ringgit yang banyak mampu memberikan rawatan yang terbaik untuk kita, namun tidak ada sebarang jaminan wang mampu mengembalikan kesihatan kita seperti sedia kala. Oleh itu, tcm nak ajak kita semua untuk menjaga kesihatan kita dengan baik kerana ia merupakan sesuatu yang sangat berharga dalam kehidupan kita.

Walaupun begitu, kadang kala kita tetap diuji dengan kesakitan. Antaranya seperti suatu keadaan yang dikenali sebagai cerebral palsy (cp). Bayi yang mempunyai kelainan bawaan pada sistem seperti jantung, buah pinggang atau tulang belakang lebih berisiko tinggi untuk menghidapi cp.

 

Gejala-Gejala CP

  1. Gangguan penglihatan
  2. Gangguan pendengaran
  3. Gangguan percakapan
  4. Gangguan bagi mengunyah atau menelan makanan
  5. Pernafasan tidak teratur
  6. Kejang

 

Rawatan CP

Untuk anda yang ingin tahu lebih lanjut mengenai masalah cp. Bolehlah klik di SINI untuk membaca artikel yang terdahulu. Atau anda juga boleh baca mengenai masalah cp yang dikongsikan oleh The Tole Acupuncture pada link di bawah :

http://thetole.org/MalayHerbalMedicine/CPCerebralPalsyTreatmentCure.html

Bagi anda yang mengalami masalah ini pula, tcm cadangkan anda semua untuk pergi ke thetole.org untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai rawatan serta ubat-ubatan herba semulajadi khas yang digunakan mereka di dalam merawat masalah cp. The Tole Acupuncture mempunyai pengalaman yang sangat luas di dalam mengubati pelbagai jenis penyakit.

 

Hubungi

Tel : 03-21418370  / 03-21451671

Whatsapp (sahaja) : 012-7688284

Emel : orderherbs@thetole.org / orderherbs2@thetole.org

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>