Rawatan ADHD The Tole Acupuncture

oie_kuSPp1j2paBz

Masalah adhd atau kanak-kanak hyper-active sememangnya merunsingkan kita sebagai ibu bapa. Sesetengah kanak-kanak sememangnya mempunyai sikap hyper-active, namun apabila mereka berusia 9 tahun, sikap hyper-active mereka akan mula berkurangan. Ini kerana, pada usia ini mereka sudah mula berfikiran panjang dan sesetengahnya sudah mencapai akal baligh (dewasa).

Walaupun begitu,  bagi mereka yang mempunyai masalah adhd, anda tidak perlu risau kerana The Tole Acupuncture Herbal Medical Centre mempunyai rawatan, terapi dan ubatan khas buat mereka yang mengalami masalah adhd. Bagi anda yang masih belum tahu bagaimana untuk kenalpasti sekiranya anak anda mengalami masalah adhd, bolehlah kenali ciri-cirinya di bawah.

 

Ciri-Ciri ADHD

  • Tidak dapat memberi tumpuan kepada pelajaran
  • Tidak berminat terhadap sesuatu perkara yang penting
  • Bersifat terlalu agresif
  • Tidak memberi perhatian serta tidak berdisiplin
  • Mengabaikan tugasan yang diberi
  • Cepat terpengaruh seperti suka meniru gaya atau perwatakan orang lebih besar

 

Inginkan maklumat lanjut berkenaan masalah adhd? Klik link di bawah untuk baca artikel berkenaan masalah adhd.

http://thetole.org/MalayHerbalMedicine/ADHDHyperactiveTreatmentCure.html

 

Buat anda yang inginkan maklumat bagaimana boleh anda dapatkan rawatan serta ubat-ubatan bagi merawat masalah adhd, anda bolehlah klik link di bawah.

http://www.thetole.org/HerbalMedicineTreatmentCure.html

 

Bagi anda yang datang dari jauh pula, The Tole Acupuncture juga menyediakan tempat tinggal beserta dengan rawatan. Anda boleh memilih dari dua lokasi yang berbeza iaitu Kuala Lumpur atau Puchong, Selangor. Whatsapp mereka di 012-7688284 untuk info lebih lanjut berkenaan rawatan, tempat tinggal dan lain-lain perkara yang ingin anda tahu.

Setiap penyakit pasti anda penawarnya, kita hendaklah berusaha dengan bersungguh-sungguh dan tidak berputus asa di dalam merawat apa jua penyakit yang dialami kita. Tcm doakan semoga kita semua sihat dan bahagia di samping yang tersayang.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>