Rawatan Haemochromatosis The Tole Acupuncture

oie_cePbrMNsO1oW

Tubuh badan kita memerlukan pelbagai zat berkhasiat untuk kekal sihat dan bertenaga. Salah satu zat tersebut adalah zat besi. Kita memerlukan zat besi pada kadar yang seimbang. Zat besi yang terlalu kurang atau berlebihan akan mendatangkan masalah kepada kita. Pada artikel kali ini, tcm nak kongsikan dengan anda semua berkenaan dengan masalah zat besi yang berlebihan di dalam tubuh badan.

Keadaan ini dikenali sebagai haemochromatosis. Sebelum kita pergi lebih lanjut, jom kita kenali dulu apa itu fungsi zat besi. Zat besi memainkan peranan penting di dalam pengangkutan oksigen daripada paru-paru ke bahagian tisu. Selain itu, zat besi juga memainkan peranan penting di dalam fungsi normal imuniti.

 

Gejala-Gejala Haemochromatosis

  • Mual atau pening
  • Muntah-muntah
  • Cirit-birit
  • Pendarahan usus
  • Kelihatan lesu dan tidak bermaya
  • Kulit dan mata menjadi kekuningan

 

 Rawatan The Tole Acupuncture

Masalah zat besi berlebihan dapat terjadi kepada sesiapa sahaja. Disebabkan itu, hari ini tcm nak kongsikan dengan anda semua berkenaan dengan pusat rawatan yang berpengalaman merawat penyakit seperti haemochromatosis dan lain-lain penyakit kronik. Klik SINI atau SINI untuk baca maklumat lanjut mengenai haemochromatosis.

Buat anda yang ingin tahu, bagaimana boleh anda dapatkan rawatan bagi masalah haeomochromatosis atau lain-lain penyakit kronik, bolehlah klik link di bawah.

www.thetole.org/HerbalMedicineTreatmentCure.html

 

Hubungi

Tel : 03-21418370  / 03-21451671

Whatsapp (sahaja) : 012-7688284

Emel : orderherbs@thetole.org / orderherbs2@thetole.org

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>