Homestay Rawatan Alternatif Penyakit Kronik The Tole

oie_7E6Mrsp8O0WR

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Hari ini tcm nak kongsikan dengan anda semua berkenaan dengan tempat tinggal atau homestay yang boleh anda tinggal sekiranya ingin mendapatkan rawatan alternatif bagi pelbagai penyakit kronik. Tempat tinggal ini disediakan sendiri oleh klinik yang menjalankan rawatan tersebut. Anda boleh memilih dari dua lokasi yang berbeza.

 

Puchong

oie_GGHp5sLgOQFW

Lokasi pertama terletak di Puchong, Selangor . Homestay ini adalah dari jenis banglo dan anda boleh memilih dari beberapa jenis bilik yang berlainan mengikut keselesaan anda. Bagi mendapatkan rawatan pula, anda tidak perlu risau untuk pergi jauh kerana doktor akan datang dan melakukan rawatan di homestay tersebut. Antara detail homestay di puchong adalah seperti.

 

Bilik :

Mempunyai 18 Bilik

(Setiap bilik dapat memuatkan sebanyak 4 orang kecuali Executive Room yang hanya dapat memuatkan seramai 3 orang)

Kemudahan :

 • Kolam Renang
 • Taman
 • Jogging Track

Servis Tambahan :

 • Khidmat mengemas bilik

Harga Bilik : (Mingguan)

 1. Premier Room      – RM5,800
 2. Deluxe Room        – RM5,600
 3. Superior Room    – RM5,400
 4. Executive Room – RM5,200

Harga di atas adalah termasuk pelbagai terapi, ubat-ubatan herba dan makanan khas untuk pesakit. Makanan untuk penjaga atau individu lain selain pesakit tidak termasuk.

 

Kuala Lumpur

oie_xcCTAjAGNd2e

Lokasi homestay yang kedua terletak di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Homestay ini adalah dari jenis Kondo. Bagi anda yang lebih suka menikmati pemandangan tinggi atau lebih selesa untuk tinggal di kondo, anda boleh memilih untuk tinggal di sini. Untuk mendapatkan rawatan anda boleh ke pusat rawatan akupuntur yang terletak di Menara KH (Promet).

Anda hanya memerlukan masa selama 5 hingga 8 minit sahaja dengan berjalan kaki. Antara detail homestay di kuala lumpur / kl adalah seperti.

 

Bilik :

Mempunyai 3 Bilik

Kemudahan :

 • Kolam Renang
 • Gimnasium
 • Gelanggang Skuasy
 • Gelanggang Tennis
 • Taman Permainan

Harga Bilik : (Mingguan)

 1. Bilik Bersaiz Besar (Termasuk bilik air di dalam) – RM1,138
 2. Bilik Bersaiz Sederhana (Bilik air di luar bilik) – RM813
 3. Bilik Bersaiz Kecil (Bilik air di luar bilik) – RM610

Untuk mereka yang ingin menyewa satu unit kondo, harga hanyalah sebanyak RM2,561 sahaja.

 

* Sila hubungi The Tole Acupuncture Herbal Medical Centre Sdn Bhd bagi mendapatkan harga terkini dan maklumat lebih lanjut berkenaan homestay tersebut. Anda dapat whatsapp mereka di 012-7688284 atau telefon 03-21418370 / 03-21451671.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>