TERBARU HARI INI !!!

darah-tinggi 0

Darah Tinggi Membunuh Secara Senyap

hye kengkawan.. Pe habaq sume…ada sihat? Kalau anda lihat tajuk entri kali nie memang agak menakutkan.Tetapi itulah hakikatnya bahawa penyakit darah tinggi adalah pembunuh secara senyap yang akan menyebabkan kematian mengejut.. ouuch.. ngerii weyhhh..!!...

fungsi-otak-kanan 0

Perkara Merosakkan Otak!

Salam sejahtera kengkawan semua.. Sedang saya ‘blogwalking’ tadi terpandang satu entry seorang sahabat berkenaan dengan  kesihatan tubuh badan harian. Sebenarnya saya tertarik dengan blog beliau yang banyak mengupas tentang isu-isu kesihatan ini…ya isu nie...

04 0

Tips Seronok Bersenam

Hye kengkawan…!! Kalau sebelum nie anda dihidangkan dengan tips penjagaan jantung dalam kehidupan seharian,kali nie saya nak kongsikan pula dengan tips seronok untuk bersenam. Bukan apa sebenarnya saya nie pun bukan jenis yang rajin...

images 0

Penjagaan Jantung Dalam Kehidupan Seharian

Hye kengkawan.. Okey kali nie saya ingin post entri berkaitan dengan penjagaan jantung dalam kehidupan seharian kita. Ya,semua orang tahu bahawa jantung adalah organ yang sangat penting dalam tubuh badan manusia. tanpanya, sudah pasti...

kesihatan-akupunktur-master cina-herba-rawatan tradisional 1

Piramid Makanan dan Kesihatan

Selamat Sejahtera ! Hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua tentang tabiat pemakanan yang sihat. Anda tahu tak apakah itu tabiat pemakanan yang sihat? Saya yakin semua orang tahu sebab di sekolah rendah...

akupunktur-master cina-tcm-herba 0

Bersenam + Diet = Sihat

Hai, semua! Selamat pagi, petang, siang dan malam. Harr,, nampak tak saya macam ‘excited’ gila? Nampak kan.. HEHE.. Sebenarnya, kat sini saya nak ‘share’ sedikit la pasal kesihatan-kesihatan ni. Dah nama blog pun “Sihat...